Praktijk en theorie

Bij ons duurt een praktijkles standaard 90 minuten, op deze manier krijg je ruim de tijd om alles aan te leren. Wij hebben bewust voor 90 minuten gekozen, omdat je zo ’taxirijden’ zoveel mogelijk voorkomt.
Er zal met regelmaat tijdens de rijlessen in de omgeving van het CBR/Arnhem gereden worden. Hierdoor kom je in aanraking met mogelijk examenroutes.

Na de eerste praktijkles krijg je van de instructeur 2 formulieren mee. De lesovereenkomst en een toestemmingsformulier. Hierop kun jij je keuze aangeven en ondertekenen.
Op beide formulieren zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

En niet geheel onbelangrijk om te weten je krijgt les in een Volkswagen Golf 8 handgeschakeld. Onze automaat lesauto is net als de Golf wit, maar welke auto het wel is, houden we nog even geheim.

PlanGo

Rijschool Gerbrands werkt met de rijschoolsoftware van PlanGo. Handig voor ons, maar ook handig voor jou. Jij hebt maar één app nodig om je rijbewijs te behalen. Let maar op! Met deze software kan de instructeur eenvoudig en snel jouw rijlessen plannen en jouw vorderingen van de rijlessen bijhouden. Van iedere geplande afspraak ontvang je een afspraakbevestiging. Mochten er persoonsgegevens veranderen zoals bijv. je telefoonnummer, dan kan dat gemakkelijk aangepast worden.

PlanGo is gekoppeld aan de gegevens die je aan ons hebt verstrekt. Wij kunnen facturen/berichten sturen die op je e-mailadres ontvangt.

online inschrijven

LeerlingApp

Jij downloadt de LeerlingApp en zo kun je zien wanneer je lessen gepland staan. Daarnaast krijg je een dag van te voren een notificatie op je telefoon, zodat je geen les vergeet. Verder kun je al je vorderingen in zien via de digitale leskaart. Jij kunt in de LeerlingApp teruglezen wat de instructeur met je heeft besproken.

Je kunt ook online theorie leren via de LeerlingApp. Wij bieden daar een online theoriepakket voor aan. Mocht je het online theoriepakket bij ons afnemen, dan kunnen wij (mits je dat wil) ook je vorderingen bijhouden van je theorie voortgang.

online inschrijven

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Zoek niet verder en geef een Rijschool Gerbrands cadeaubon.
Druk op de button hieronder voor meer informatie of neem direct contact op met de rijschool.

Cadeaubon informatie

Les impressie