Review schrijven?

Google review

Wil jij een review schrijven over Rijschool Gerbrands? Graag, dat waarderen wij zeer! Wie weet sta jij binnenkort ook wel op onze website met een review. Wil je niet openbaar een review geven dan kun je met ons contact opnemen, om te laten weten wat je van Rijschool Gerbrands vindt.

Sinds maandag mโ€™n rijbewijs in bezit en al wat kilometers alleen gemaakt. Stiekem mis ik Peter naast mij wel. Het was altijd heel gezellig met Peter in de auto, maar ook serieus wanneer dat even moest. Peter is een vriendelijke man en geeft fijn les. Als is niet lukte legde die het uit hoe het moest tot het lukte. Rijschool Gerbrands is zeker aan te raden.
Thijmen Roelofs
Oud-kandidaat Rijschool Gerbrands
Ik heb met heel veel plezier gelest met/bij Peterโ€ฆik voelde mij vanaf de 1e rijles meteen om mijn gemak. Hij geeft je een fijne en duidelijke uitleg en tussen de rijlessen door is er ook ruimte voor humor en serieuze gesprekken. De flexibiliteit qua inplannen van de rijlessen etc en het contact daaromheen met Cindy en Peter is erg prettig ๐Ÿ‘๐Ÿผ! Ik heb mijn rijbewijs (direct de 1e keer) in the pocket maar ik zal de (leuke en gezellige) rijlessen in het begin zeker missen! ๐Ÿš˜๐Ÿš˜
Dinant Welgraven
Oud-kandidaat Rijschool Gerbrands
Ik heb autorijden 19 jaar lang uitgesteld omdat ik het ontzettend eng vond, tot ik zag dat rijschool Gerbrands een opendag had, verstand op 0 en een afspraak gemaakt.
Ben heel erg blij dat ik nu toch de stap heb gezet, het was de eerste paar lessen heel eng en vermoeiend maar zo leuk, ik vind het nog steeds spannend maar dat word elke keer een beetje minder.
Peter en Cindy stellen je gerust, de les van Peter is heel prettig hij heeft geduld en is rustig.
En nu doorzetten en op naar mijn examen!
Gabry van Schooten
Kandidaat Rijschool Gerbrands
Fijne man, prettige auto en een goede manier van lesgeven. Fouten mogen gemaakt worden en na veel oefenen lukt het.
Wesley Pieterse
Oud-kandidaat Rijschool Gerbrands
Een hele fijne rijschool met een fijne instructeur!! Zeker een aanrader!
Xin Yang Blom
Oud-kandidaat Rijschool Gerbrands
De manier waarop Peter aanwijzingen geeft, vind ik prettig.
Dico Bosman
Oud-kandidaat Rijschool Gerbrands
Na lang zitten twijfelen, toch de stap genomen om te beginnen met rijlessen. Ik had veel spanning, maar die spanning was heel snel weg door de goede begeleiding van Peter. Een duidelijke uitleg en hij straalt rust uit, waardoor ik rustig bleef in mijn hoofd.
Melvin Bennink
Kandidaat Rijschool Gerbrands
Wij zijn blij met onze kandidaten en onze kandidaten zijn blij met ons.

WIN – WIN