In 1975 richtte Jan Gerbrands ‘Autorijschool Jan Gerbrands’ op. Dit bedrijf bloeide op tot één van de populairste in de omgeving Rheden. Helaas werd Jan ernstig ziek en moest hij de autorijschool stoppen. De autorijschool was zijn lust en zijn leven.
Nu 48 jaar later zet ik, Peter Gerbrands de zoon van Jan, samen met mijn partner Cindy de rijschool voort. Ter nagedachtenis aan Jan Gerbrands, zijn de naam Gerbrands en de kleur geel (in het nieuwe logo) overgenomen. Wij zijn nu Rijschool Gerbrands en wij willen ons graag aan jullie voorstellen.

Peter Gerbrands

Eigenaar en instructeur bij Rijschool Gerbrands. Als klein jongetje reed ik al, op privéterrein, in de lesauto van mijn vader. Ik mocht ook wel eens mee met mijn vader als hij aan het werk was. Mijn droom om een eigen rijschool te beginnen, is flink aangewakkerd door de coronaperiode. Tot voor kort was ik nog Chef-kok en in 2021 heb ik besloten om me om te scholen. De grootste reden dat ik de horeca uit wilde was en is, meer tijd doorbrengen met mijn gezin. Samen met mijn geregistreerd partner, Cindy, run ik de rijschool en wie weet volgt één van onze twee zoons mij wel op.
Ik ben een geduldige, kalme instructeur met een vleugje humor. Ik heb door mijn werk in de horeca veel ervaring op gedaan met het begeleiden van onder andere (jonge) studenten. Samen met jou, de kandidaat, zorg ik dat jij je rijbewijs gaat behalen.

Cindy Maigret-Gerbrands

Mede-eigenaar en ‘achter de schermen’ medewerker bij Rijschool Gerbrands. Voor de rijschool houd ik me bezig met social media, planningen, contacten met kandidaten/derden en waar ik Peter verder mee kan ondersteunen. Dit doe ik naast mijn baan als basisschoolleerkracht. Als je contact zoekt met de rijschool, dan is de kans groot dat het contact via mij loopt.
Peter en ik zijn al ruim 15 jaar samen en hebben vaker samengewerkt in het bedrijfsleven, maar nog nooit voor ons eigen bedrijf. Dit nieuwe avontuur pakken wij met 4 handen aan. Wij zetten ons 100% in om iedere kandidaat veilig, vertrouwd en verantwoordelijk op de weg te krijgen met het behalen van het rijbewijs.

Op onze website vind je alle informatie die nodig is om je rijbewijs te kunnen behalen. Volg onze socials en schroom niet om contact met ons op te nemen, als je meer wil weten of wat wil vragen. Wij staan, met persoonlijke aandacht, voor je klaar!

Peter en Cindy
Rijschool Gerbrands

Wat niet kan, is nog nooit gebeurd.

Jan Gerbrands

Dit zijn wij