Theorie-aanbod

Voordat je theorie-examen gaat doen, moet er natuurlijk geleerd worden. Wij kunnen je daarbij helpen.

Rijschool Gerbrands biedt verschillende theorie mogelijkheden aan.

Ons theorie-aanbod

Onze verschillende theoriepakketten zijn:

1
€ 39,95

Online theoriepakket van PlanGo

Rijschool Gerbrands werkt met de rijschoolsoftware van PlanGo. Binnen deze software bieden wij ook een online theoriepakket aan. Dit online pakket vervangt alle theorieboeken. Je leert eerst verschillende hoofdstukken door middel van filmpjes en teksten. Nadat je een hoofdstuk geleerd hebt, krijg je een oefenvragen. Wanneer je het hele online theoriepakket hebt doorgelopen, dan kun je oefenexamens maken. Daarna ben je helemaal klaar voor het officiële theorie-examen. Wij kunnen eventueel ook je vorderingen bijhouden.

Vraag aan de instructeur of neem contact op met de rijschool als je dit online theoriepakket wil. Wij kunnen je dan aanmelden voor het online theoriepakket. Als jij een nieuwe kandidaat aandraagt bij de rijschool, dan krijg je je een online theoriepakket van ons cadeau*.

Vergeet van te voren niet je theorie-examen aan te vragen bij het CBR.

2
€ 45,-

Theorie boekenpakket

Wil je liever niet alleen maar online leren dan, kun je bij ons een boekenpakket aanschaffen. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste boeken in huis hebt voor het leren van je theorie-examen. Het boekenpakket bevat 50 oefenexamens die je digitaal kan maken.

Vraag aan de instructeur of neem contact op met de rijschool als je een theorie boekenpakket wil. Je krijgt dan bij je volgende rijles het boekenpakket of je komt het boekenpakket bij de rijschool ophalen. Dat laatste kan alleen op afspraak.

Vergeet van te voren niet je theorie-examen aan te vragen bij het CBR.

3
€ 55,- per uur

Theorieles

Lukt het leren niet of heb je nog wat extra instructie nodig dan biedt Rijschool Gerbrands ook theorieles op maat aan. Neem contact op met de rijschool om te vragen naar de mogelijkheden.

Succes met leren!

* Online theorie cadeau

Je krijgt van ons de online theorie cadeau als:

  • de nieuwe kandidaat bij de aanmelding jouw naam doorgeeft
  • de nieuwe kandidaat binnen 3 weken is aangemeld na jouw aanmelding

Mocht de huidige kandidaat het online theoriepakket al hebben betaald, dan krijgt hij/zij het bedrag van € 39,95 van de rijschool terug.

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Zoek niet verder en geef een Rijschool Gerbrands cadeaubon.
Druk op de button hieronder voor meer informatie of neem direct contact op met de rijschool.

Cadeaubon informatie

Interesse?

online inschrijven

Bevalt het wat je leest of wil je nog meer informatie? Klik op de button hiernaast en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Je staat pas officieel inschreven als wij contact hebben gehad.

Liever zelf contact met ons opnemen dat mag natuurlijk ook.